bannerjaenneweb

Afdrukken

1. route Gulpen-Wittem

Het traject van de Gedichtenroute langs de Geul in Gulpen-Wittem is circa 14 km lang, en gaat over vlak terrein. U kunt uiteraard ook een deel van de route lopen, en zelf het start- en eindpunt bepalen. Onderweg zijn er horecagelegenheden. Er is een folder met routebeschrijving en een folder voor de gehele route te verkrijgen bij o.a. het VVV. U kunt ook de routebeschrijving hier downloaden en uitprinten (PDF).

routegulpenwittem690 

laat een grotere kaart zien met details van de route

De detailkaart wordt geopend in een apart scherm. Als u dat dichtklikt bent u weer terug in de website waar u vandaan kwam. 

 HOE BEREIKT U DE ROUTE

Per auto:

Om bij het begin van de route te komen kunt u de auto parkeren bij de camping “Cottesserhoeve” in Cottessen. Deze camping heeft een parkeerplaats waar u voor 2 euro de hele dag uw auto kunt parkeren. U verlaat de parkeerplaats en loopt richting hoeve Termoere tot aan de Geul. Hier begint de gedichtenroute bij de Heimansgroeve.

Om de route stroomopwaarts te lopen kunt u de auto parkeren op de parkeerplaats in Stokhem. U rijdt Stokhem binnen en gaat dan rechtsaf. Aan het einde van de harde weg is de parkeerplaats.

Per bus:

Vanuit Gulpen neemt u bus 57 van Veolia richting Maastricht. Na het dorp Mechelen stapt u uit bij halte Hurpesch. U steekt de weg over en loopt richting Geul. Hier komt u op de route.

Vanuit Gulpen neemt u bus 49 van Veolia richting Valkenburg. U stapt uit bij de halte Engeweg (Wijlre). U loopt een klein stukje terug en gaat naar rechts richting de Geul. Hier kunt u de route terug lopen en beginnen bij zuil 14.

Disclaimer

Dit is de officiële website van de Stichting. We doen er alles aan om deze website actueel te houden en te voorzien van correcte informatie. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie zeer op prijs. U kunt hiervoor het email-adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gebruiken of naar het contactformulier gaan.