bannerjaenneweb

Afdrukken

01 Gronselenput

 

Paul v Ostaijen  -   Melopee

Hier kabbelt het water in eindeloos geruis naar onbekende verten. Soms zie je de bodem van de bedding, maar er zijn ook dagen dat de stroom knabbelt aan je schoenen. De bron voegt een beetje toe. Niet veel, maar dat toch al eeuwen lang. Onophoudelijk zal ze haar watertje blijven bijdragen, komend uit de berg achter je.

 gronselenputweb

Aan de overkant groen, gras, in de hoge zomer hooi. Koeien struinen er tussen door en houden de boel kort. Verder weg geruis van verkeer en geroezemoes van de camping. Vogels laten zich daar niet door storen. Stoeien naar hartenlust en fluiten hun hoogste lied. Ook dat, al eeuwenlang.

Disclaimer

Dit is de officiële website van de Stichting. We doen er alles aan om deze website actueel te houden en te voorzien van correcte informatie. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie zeer op prijs. U kunt hiervoor het email-adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gebruiken of naar het contactformulier gaan.