bannerjaenneweb

Afdrukken

10 Ingendaeler brögske


Rutger Kopland  -  Het landschap VI

Een van de mooiste plekjes is hier aan de Geul met uitzicht op het natuurpark Ingendael. Dit gebied heeft de juiste naam ontvangen, “In het dal”. En zo is het hier ook, je bent hier echt midden in het Geuldal. Het gebied ontvangt je en geeft je de rust die de wandelaar zoekt. Ga maar eens zitten, kijken, luisteren naar de Geul, de vogels, altijd hoor je ze hier.

 ingendalerbrokske-web

Het landschap is er en wacht op je. In de verte het kerkje van St. Gerlach en het Chateau dat dezelfde naam draagt. Ook als je er niet naar toe gaat, is het landschap er. En, je weet dat je er ooit komt en zult ervaren wat het is, landschap. Het lijkt zo simpel, maar wat is het?

Probeer het maar eens onder woorden te brengen. Kopland doet een poging.

Disclaimer

Dit is de officiële website van de Stichting. We doen er alles aan om deze website actueel te houden en te voorzien van correcte informatie. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie zeer op prijs. U kunt hiervoor het email-adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gebruiken of naar het contactformulier gaan.