bannerjaenneweb

Afdrukken

04 Langs de Geul tussen Epen en Mechelen

 

Mark BoogMij, schaap

Water ruist onder donkere boompartijen. Hier hebben de koeien het rijk overgenomen van de schapen, samen met de vlinders, rondsuizende insecten en kwinkelerende vogels. Hoor ik daar een krekel? Een koekoek in de verte, hoog boven de bomenrij op de heuvel? De wol is nu ver weg van hier, wellicht al verwerkt tot een wintertrui die nog onderweg is. Dus dat duurt nog even.

g80w

Op dit stuk ziet u weer prachtige klassieke rivier-meanders: aan de ene kant schuurt het water de oever uit tot een loodrechte wand; aan de andere kant ontstaat een bijna vlakke aangeslibde oever.

Disclaimer

Dit is de officiële website van de Stichting. We doen er alles aan om deze website actueel te houden en te voorzien van correcte informatie. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie zeer op prijs. U kunt hiervoor het email-adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gebruiken of naar het contactformulier gaan.