bannerjaenneweb

Afdrukken

Lijnen, Renee

RENEE LIJNEN (STELLA MARIS)

1997, Maastricht

Renee is leerling van het 4de jaar VWO. Zij was in 2010 de eerste winnaar van de gedichtenwedstrijd; ze zat toen in de brugklas. Ze schreef in die periode veel gedichten; nu is dat, onder andere door tijdgebrek, minder.

Renee is dit jaar druk bezig met een boeiend project: deze zomer gaat ze deelnemen aan een reis naar Tanzania georganiseerd door de Stichting Global Explorations. Het doel van deze reis is niet alleen dat Nederlandse scholieren kennis maken met de samenleving in een ontwikkelingsland, maar ook dat ze zelf meewerken aan allerlei projecten in dat land. En bovendien wordt er van hen gevraagd om zelf 1800 euro bij elkaar te brengen als bijdrage in de ontwikkeling van het land!

 Mrs 4 Ochtend

Disclaimer

Dit is de officiële website van de Stichting. We doen er alles aan om deze website actueel te houden en te voorzien van correcte informatie. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie zeer op prijs. U kunt hiervoor het email-adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gebruiken of naar het contactformulier gaan.